بادمجان ها که با نام بادمجان نیز شناخته می شوند ، از خانواده گیاهان شب بو هستند و در غذاهای مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند.

اگرچه اغلب به عنوان یک سبزیجات در نظر گرفته می شوند ، اما از نظر فنی یک میوه هستند ، زیرا از یک گیاه گل دهنده رشد می کنند و حاوی دانه هستند.

انواع بسیاری وجود دارد که از نظر اندازه و رنگ متفاوت هستند. و گرچه بادمجان ها با پوست بنفش عمیق شایع هستند ، می توانند قرمز ، سبز یا حتی سیاه باشند (1 منبع معتبر).

بادمجان علاوه بر ایجاد یک ترکیب منحصر به فرد و عطر و طعم ملایم به دستور العمل ها ، یکسری از مزایای بالقوه سلامتی را به همراه دارد.

در این مقاله نگاهی عمیق به 7 فواید بادمجان برای سلامتی می اندازد.
1. غنی از بسیاری از مواد مغذی

بادمجان ها غذایی غنی از مواد مغذی هستند ، به این معنی که حاوی مقدار کافی ویتامین ، مواد معدنی و فیبر در مقدار کمی کالری هستند.

یک فنجان (82 گرم) بادمجان خام حاوی مواد مغذی زیر است (2):

    کالری: 20
    کربوهیدرات: 5 گرم
    فیبر: 3 گرم
    پروتئین: 1 گرم
    منگنز: 10٪ از RDI
    فولات: 5٪ از RDI
    پتاسیم: 5٪ از RDI
    ویتامین K: 4٪ از RDI
    ویتامین C: 3٪ از RDI

بادمجان ها همچنین حاوی مقادیر کمی مواد مغذی دیگر از جمله نیاسین ، منیزیم و مس هستند.

    خلاصه:

    بادمجان مقدار کمی فیبر ، ویتامین و مواد معدنی با کالری کمی تأمین می کند.

2. سرشار از آنتی اکسیدان است

بادمجان ها علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی ، دارای تعداد زیادی آنتی اکسیدان هستند.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از بدن در برابر آسیب های ناشی از مواد مضر معروف به رادیکال های آزاد محافظت می کنند (منبع 3).

مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها می توانند از بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنند (4 منبع معتبر ، منبع 5 معتبر).

بادمجان ها به ویژه سرشار از آنتوسیانین است ، نوعی رنگدانه با خواص آنتی اکسیدانی که مسئول رنگ پر جنب و جوش آنها است (6 منبع معتبر).

به طور خاص ، آنتوسیانین موجود در بادمجان ها به نام نازونین بسیار مفید است.

در حقیقت ، چندین آزمایش لوله آزمایش تأیید کرده است که در محافظت از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد مضر موثر است (7 منبع معتبر ، منبع 8 معتبر).

    خلاصه:

    بادمجان ها سرشار از آنتوسیانین هستند ، رنگدانه ای با خاصیت آنتی اکسیدانی که می تواند در برابر آسیب سلولی محافظت کند.

3. ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد

با توجه به محتوای آنتی اکسیدانی آنها ، برخی مطالعات نشان می دهد که بادمجان ها ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کنند.

در یک مطالعه ، به خرگوشهای دارای کلسترول بالا به مدت دو هفته روزانه 3/0 اونس (10 میلی لیتر) آب بادمجان داده شد.

در پایان مطالعه ، آنها دارای سطح پایین تری از کلسترول LDL و تری گلیسیرید بودند ، دو مارکر خون که می تواند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی در هنگام بالا رفتن شود (9 منبع معتبر).

مطالعات دیگر نشان داده اند که بادمجان ها ممکن است اثر محافظتی بر قلب داشته باشند.

در یک مطالعه ، حیوانات به مدت 30 روز بادمجان خام یا کبابی تغذیه شدند. هر دو نوع عملکرد قلب را بهبود بخشیده و شدت حمله قلبی را کاهش می دهند (10 منبع معتبر).

اگرچه این نتایج امیدوار کننده است ، اما توجه به این نکته مهم است که تحقیقات فعلی محدود به مطالعات حیوانات و آزمایش های آزمایشگاهی است. تحقیقات بیشتری برای ارزیابی تأثیر بادمجان ها بر سلامت قلب در انسان لازم است.

    خلاصه:

    برخی مطالعات حیوانی نشان داده است که بادمجان ها ممکن است عملکرد قلب را بهبود بخشند و سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید را کاهش دهند ، اگرچه تحقیقات انسانی لازم است.

منابع سلامتی
مسابقه رایگان 3 س dietالی رژیم ما را انجام دهید

ارزیابی رایگان ما بر اساس پاسخ شما به 3 س quickال سریع بهترین رژیم ها را برای شما رتبه بندی می کند.
4- ممکن است کنترل قند خون را تقویت کند

افزودن بادمجان به رژیم غذایی ممکن است به شما در کنترل قند خون کمک کند.

این امر در درجه اول به این دلیل است که بادمجان ها دارای فیبر زیادی هستند که از طریق دستگاه گوارش دست نخورده عبور می کند (11 منبع معتمد).

فیبر می تواند با کاهش سرعت هضم و جذب قند در بدن ، قند خون را کاهش دهد. جذب کندتر سطح قند خون را ثابت نگه می دارد و از افزایش سن و خرابی جلوگیری می کند (منبع 12).

تحقیقات دیگر نشان می دهد که پلی فنول ها یا ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در غذاهایی مانند بادمجان ممکن است باعث کاهش جذب قند و افزایش ترشح انسولین شود که هر دو می توانند به کاهش قند خون کمک کنند (13 منبع معتبر).

در یک مطالعه آزمایش لوله ای ، عصاره های بادمجان غنی شده با پلی فنول بررسی شد. این نشان داد که آنها می توانند سطح آنزیم های خاصی را که بر جذب قند تأثیر می گذارند کاهش دهند و به کاهش قند خون کمک کنند (14 منبع معتبر).

بادمجان ها به خوبی در توصیه های رژیم غذایی فعلی برای کنترل دیابت قرار می گیرند ، که شامل یک رژیم غذایی با فیبر بالا و غنی از غلات و سبزیجات (15 منبع معتبر) است.

    خلاصه: